Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Odder Radikale

Radikale i Odder har valgt sine syv kandidater til Kommunalvalget 2017

Der var masser af gejst og optimisme, da Radikale i Odder holdt opstillingsmøde til Kommunalvalget i Spektrum onsdag den 26. april.

Det er en stærk liste med nuværende byrådsmedlem Kresten Bjerre i spidsen. Der blev derudover valgt seks kandidater, der alle er klar til at kaste sig ind i kampen for en ny retning for Odder Kommune.

Radikale i Odder går målrettet efter, at det nuværende byrådsmedlem Kresten Bjerre får følgeskab af mindst et byrådsmedlem mere. En position med to eller tre mandater vil give Kresten Bjerre og partiet en langt stærkere platform at handle fra.

”Hvis vi får muligheden, vil Radikale i Odder fortsætte kampen for, at kommunen er et sted, hvor borgerne har lyst til at engagere sig kulturelt og som tilbyder oplevelser i hverdagen, for os der bor her,” siger Kresten Bjerre.

En af de nye profiler på listen er kommunikations- og marketingschef Helle Vogt Mikkelsen. En af hendes begrundelser, for at gå aktivt ind i politik, handler om kommunens kerneydelser generelt. 

”Der skal være gode pasningstilbud og gode skoler – både kommunale og private. Og uanset område bør der ikke være langt mellem borger og byråd. Vi skal lytte til hinanden i en åben dialog, det er jo det, der kendetegner et aktivt demokrati,” siger Helle Vogt Mikkelsen.

Der bliver nok at tage fat på de kommende år for den nye radikale gruppe, der ser tre store udfordringer for Odder Kommune. Det ene er bedre vilkår for vores børn og lærere/ledere i skoler og daginstitutioner.

Derudover skal Odder Kommune trække i den grønne førertrøje og gå langt mere seriøst ind i kampen for et mere bæredygtigt miljø i kommunen, sikring af biodiversitet og beskyttelse af den fri natur.

”Vi har rigtig mange muligheder for at gøre mere. Det handler ikke kun om penge, men også om vilje og målrettet fokus på at kilmaforandringer og sikring af områder med fri natur vedkommer os alle. Vi har et fælles ansvar,” siger Kresten Bjerre.

Der skal selvfølgelig også ske langt mere i udvikling af kultur- og fritidsområdet. Et område som Kresten Bjerre har sat sit tydelige aftryk på de seneste fire år som medlem af Odder Byråd.

”Jeg er glad og stolt over de resultater, vi har nået på kultur- og fritidsområdet. Hvis jeg bliver valgt igen, er det helt sikkert et område, der altid vil stå mig nært,” siger han.


Odder Radikales opstillingsliste:

1.     Byrådsmedlem Kresten Bjerre (borgmesterkandidat)

2.     Kommunikations- og marketingschef Helle Vogt Mikkelsen

3.     Virksomhedsrådgiver Povl Henningsen

4.     Direktør Kasper Tomshøj

5.     Viceforstander Alex Jensen

6.     Gymnasielærer Anders Nuka Poulsen

7.     Studerende Jens S. J. Jørgensen