Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Helle Vogt Mikkelsen

Marketing- og kommunikationsschef

Emailh.v.mikkelsen@gmail.com

Profil
Jeg arbejder som kommunikations- og marketingchef i en mellemstor dansk virksomhed. Jeg er født og opvokset i det sydjyske, og har siden boet i både England og Irland, og i Aarhus og København inden min mand og jeg faldt for Odder og købte hus her. Sammen har vi en dreng på tre år.

 Det gode børneliv 
Kommunen skal have styr på sine kerneydelser, og kunne tilbyde børn og deres familier et godt, trygt og sikkert børneliv - både mht. gode institutioner, skoler, fritidsaktiviteter - og arbejdspladser.

Det gode børneliv er vigtigt for en kommune, der ønsker at vokse. Der skal være plads til både kommunale og private pasningstilbud, som giver forældre og børn tryghed i hverdagen. 

Åben og aktiv dialog
I en lille kommune som Odder kommune bør der ikke være langt mellem borger og byråd. Der skal være plads til åben og aktiv dialog mellem kommunen og dens indbyggere. Vi kommer kun fremad ved at gå i dialog med hinanden.

Kommunalpolitik - 23.06.2018

Responstiden er helt afgørende

Skal der være stationeret en redningsbåd på Odder Brandstation? Det skal der ikke, siger flertallet i byrådet i Odder, for det er ikke en statsopgave.

Jeg tror, at et barn eller en voksen, der er ved at drukne ud for kysten, er helt ligeglad med om det er en statsopgave eller ej. Der er kun en eneste ting, der tæller og det er at blive reddet.

Læs mere
Helle Vogt Mikkelsen

Kommunalpolitik - 24.10.2017

Vælgermøder i Odder Kommune

Her er en liste over de kommende vælgermøder i Odder Kommune:

Mandag d. 30.10. kl. 19.30 - ? Pakhuset. Kulturmøde. RV, SF, EL, Alternativet.
Kresten Bjerre.

Tirsdag d. 31.10. kl. 18.30 – 20.00: Pakhuset Odder. Lyttemøde. BUPL.
Helle Vogt Mikkelsen.

Onsdag d. 01.11. kl. 19.30 – 22.00. Hundslund Hallen. Borgerforening & Lokalråd.
Povl C. Henningsen.

Torsdag d. 02.11. kl. 17.00 – 19.00. Egmont Højskolen. TV2 Østjylland.
Kresten Bjerre.

Læs mere
Helle Vogt Mikkelsen